Noms de nena

Si estàs buscant un nom de nena per a la teva futura filla, aquesta llista pot ser una gran inspiració. Podràs trobar una gran varietat de noms, des dels més populars fins als més singulars.

Primer analitzem els de nena noms més populars i a continuació presentem una llista completa amb tots els noms de nena que hem recopilat. Esperem que us sigui d’ajuda!

Els noms de noia més posats a Catalunya

Aquests són els noms de gènere femení més posats durant l'últim any:

  • Júlia: És el nom de nena més popular, tot i que la seva tendència és a la baixa. Comparteix una procedència llatina amb altres noms populars com Martina i Paula.
  • Ona: Un nom relacionat amb la natura i que s'ha mantingut entre els més populars els últims anys.
  • Mia: D'origen escandinau, està pujant a la llista de noms més populars.
  • Gala: Un nom amb multiples origens i significats. També està guanyant popularitat.
  • Olívia: Aquest nom està pujant a la llista de noms més populars. Té una procedència llatina i recorda el simbolisme de "pau" i "fertilitat" de les oliveres.
  • Lia: Un nom d'origen hebreu que significa "cansada". Un nom també a l'alça.

Hi ha noms en aquesta llista amb procedències molt diverses. Per exemple, Mia és d'origen escandinau, mentre que Gala és grec i Lia és hebreu. Per altra banda, els noms Júlia, Ona i Olívia són de procedència llatina, i tots tres representen alguna forma de pau o harmonia. Aquesta varietat de noms reflecteix la diversitat de la nostra societat i el respecte per les diferents cultures.

També observem una preferència per noms curts. Si us voleu centrar en aquesta opció, podeu consultar la nostra llista de noms curts i originals de nena o la llista de noms de nena de 3 lletres o menys.

Llista completa de noms de nena

Repassa la llista completa amb la següent taula interactiva. Aquí podràs buscar, remenar i afegir els noms que t'agradin a la teva llista. Esperem que sigui d’ajuda!

Busca noms de nena

Número de lletres:
Resultats per pàgina:
Del 1 al 20 dels 2815 noms.

LA MEVA LLISTA

Gèn.

Clica al cor dels noms que t'agraden i es guardaran aquí.

Del 0 al 0 dels 0 noms.

Inspira't amb aquestes llistes

Tots els Noms

Noms Catalans

Noms de Nen

Noms de Nena

Troba el nom que busques amb aquestes llistes de noms catalans: de nen, de nena, originals, curts, ets