Noms de nen que comencen per V

Estàs a punt d'endinsar-te en l'apassionant món dels noms que comencen per V per a nens. Aquesta lletra inicial atorga als noms una personalitat forta i única, convertint-los en opcions originals i distintives per als futurs pares.

En comparació amb altres inicials, la V és relativament poc comuna, representant només el 2% dels noms de nadons. Tot i que la seva popularitat ha disminuït lleugerament en els últims 10 anys, continua sent una opció atractiva per a aquells que busquen un nom amb caràcter.

Noms destacats

  • Víctor: És un nom de gènere masculí de gran força i tradició, encara que la seva popularitat ha disminuït durant els últims anys.
  • Valentín: Este nom d'origen llatí que significa "valent", es manté estable en el rànquing de noms.
  • Vicente: Nom de gran tradició en el món hispànic, que es manté estable en el rànquing.
  • Valentino: Encara que no es troba entre els noms més populars, la seva procedència italiana li atorga un toc elegant i sofisticat.
  • Valentí: Aquesta variant catalana de Valentín és una opció original i amb caràcter.
  • Vincent: Un nom amb cert toc francès que continua sent una opció atractiva.
  • Viggo: L'ascens d'aquest nom es deu en part a la popularitat de l'actor Viggo Mortensen.
  • Vito: Un nom curt i potent d'origen italià, que manté una posició estable en el rànquing.

Dins l'univers dels noms que comencen per V, trobem un atractiu contrast entre noms de gran tradició, com Vicente i Víctor, i altres més exòtics i únics com Viggo. També destaquem la presència significativa de noms amb arrels italianes, com Valentino i Vito, que aporten un toc d'elegància i distinció a aquesta llista.

Repassa la llista completa amb la següent taula interactiva. Aquí podràs buscar, remenar i afegir els noms que t'agradin a la teva llista. Esperem que sigui d’ajuda!

Busca noms

Número de lletres:
Resultats per pàgina:
Del 1 al 20 dels 52 noms.

LA MEVA LLISTA

Gèn.

Clica al cor dels noms que t'agraden i es guardaran aquí.

Del 0 al 0 dels 0 noms.

Inspira't amb aquestes llistes