Termes i Condicions

Acceptació dels Termes

En accedir o utilitzar el lloc web nounat.cat, vostè accepta complir amb aquests termes i condicions. Si no està d'acord amb els termes, si us plau, no utilitzi el lloc web.

Descripció del Servei

nounat.cat proporciona informació per ajudar als usuaris a trobar noms. El servei és gratuït i està disponible per a tots els usuaris sense necessitat de registre.

Accés i Ús del Servei

El servei de nounat.cat està destinat a l'ús personal i no comercial dels usuaris. No es permet l'ús automatitzat, la recopilació de dades, o qualsevol ús que sobrecarregui el servei.

Propietat Intel·lectual

Tot el contingut de nounat.cat, incloent textos, gràfics i codi, és propietat de nounat.cat i està protegit per lleis de propietat intel·lectual.

Ús Prohibit

Està prohibit utilitzar el lloc web per a qualsevol propòsit il·legal, per a la transmissió de material maliciós o per a la violació de la propietat intel·lectual de tercers.

Exclusió de Garanties i Limitació de Responsabilitat

nounat.cat no garanteix l'exactitud de la informació i no es fa responsable de cap dany resultant de l'ús del lloc web.

Modificacions del Servei i Termes

nounat.cat es reserva el dret de modificar o descontinuar el servei en qualsevol moment sense avís previ. També es reserva el dret de modificar aquests termes en qualsevol moment.

Llei Aplicable i Jurisdicció

Aquests termes es regiran per les lleis de Catalunya i de la Unió Europea, i qualsevol disputa estarà subjecta a la jurisdicció exclusiva dels tribunals d'aquesta regió.

Contacte

Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquests termes, si us plau, contacteu amb nosaltres a hola@nounat.cat.