Noms de nena que comencen per Q

Estàs buscant un nom únic i especial per a la teva petita que està a punt d'arribar? Aquesta llista de noms femenins que comencen per Q pot ser la teva font d'inspiració. T’oferim una selecció que inclou noms originals, populars, amb gran significat i personalitat.

La lletra Q no és la més habitual per començar un nom a Catalunya. De fet, només l'0.3% dels nadons reben un nom que comença amb aquesta lletra. Tot i així, aquests noms han mantingut la seva popularitat en els últims 10 anys, amb un lleuger descens en els últims 5 anys.

Noms destacats

  1. Queralt: Aquest nom català, que es troba entre els 150 primers del rànquing, ha experimentat un lleuger descens en la seva popularitat en els últims anys.
  2. Qamar: Aquest nom àrab que significa "lluna" és un nom poc comú a Catalunya, però amb un gran encant.
  3. Quima: Variant femenina de Quim, no es troba en el top de noms més posats, però no per això deixa de tenir el seu atractiu.

Podem observar que existeix una certa diversitat en aquesta llista de noms. Queralt, d'origen català, és un nom amb una forta arrel a la nostra terra, mentre que Qamar ens porta a cultures més allunyades com la àrab amb un significat tan poètic com "lluna". D'altra banda, Quima és un nom amb un toc casual i simpàtic, una alternativa encantadora si busques un nom curt i amb caràcter.

Repassa la llista completa amb la següent taula interactiva. Aquí podràs buscar, remenar i afegir els noms que t'agradin a la teva llista. Esperem que sigui d’ajuda!

Busca noms

Número de lletres:
Resultats per pàgina:
Gèn.
QUERALTF54
QAMARF~1
QUETAF~1
QUICAF~1
QUIMAF~1
QUITÈRIA/QUITERIAF~1
Del 1 al 6 dels 6 noms.

LA MEVA LLISTA

Gèn.

Clica al cor dels noms que t'agraden i es guardaran aquí.

Del 0 al 0 dels 0 noms.

Inspira't amb aquestes llistes