Noms de nena que comencen per L

Benvinguts a aquesta inspiradora llista de noms de nena que comencen per L. Aquí trobareu una àmplia varietat d'opcions, des dels més populars fins als més originals, tot passant per aquells que destaquen per un significat ple de personalitat. No dubteu a explorar aquesta selecció per trobar el nom perfecte per a la vostra petita.

Observem que "L" és una inicial que es manté prou popular entre els noms de nena, amb un 4,9% de les nenes nascudes el 2022 que la porten. Aquest percentatge ha crescut lleugerament en la darrera dècada, passant del 4,5% fa deu anys i del 4,4% fa cinc anys.

Noms destacats

  • Lucía: Aquest nom d'origen llatí, que significa "llum", es manté ferm al top 20 dels noms més populars, encara que cada any es posa una mica menys.
  • Laia: Un dels noms catalans més estimats, ocupa una posició respectable al top 30 i, malgrat que cada any es posa una mica menys, segueix sent una opció popular.
  • Lia/Lía: Aquest nom, que té una arrel hebrea i significa "la que té el poder", està guanyant popularitat en els darrers anys.
  • Lara: D'origen llatí i amb un significat relatiu a l'aigua, aquest nom està guanyant terreny en popularitat.
  • Layan: Un nom àrab que significa "vida suau", està guanyant popularitat en els darrers anys.
  • Lola: Tot i ser un nom tradicional espanyol, la seva popularitat es manté estable.
  • Lina: Aquest nom, que té orígens variats, està guanyant popularitat en els últims anys.
  • Luna: Aquest nom, que porta amb si tota la màgia del cos celeste nocturn, està guanyant popularitat.

Podem observar alguns grups interessants en aquesta selecció de noms. Un dels més destacats són els noms relacionats amb la natura, com Luna i Lina, un nom amb arrels germàniques que significa "suau" o "flexible", però que també pot ser associat a l'arbre de llimoner en àrab. També tenim noms d'origen llatí com Lucía i Lara, i noms d'origen àrab com Layan. Cada un d'aquests noms porta un tros de cultura i història única, aportant una rica diversitat a la llista.

Repassa la llista completa amb la següent taula interactiva. Aquí podràs buscar, remenar i afegir els noms que t'agradin a la teva llista. Esperem que sigui d’ajuda!

Busca noms

Número de lletres:
Resultats per pàgina:
Gèn.
LUCÍAF324
LAIAF221
LIA/LÍAF217
LARAF202
LINAF116
LOLAF106
LAYANF92
LUNAF87
LUAF60
LAURAF56
LEIREF51
LEAF41
LENAF39
LEIAF37
LEYREF34
LILAF28
LLUNAF26
LAYLAF24
LAILAF16
LEILAF15
Del 1 al 20 dels 146 noms.

LA MEVA LLISTA

Gèn.

Clica al cor dels noms que t'agraden i es guardaran aquí.

Del 0 al 0 dels 0 noms.

Inspira't amb aquestes llistes