Noms de nen que comencen per Y

En l'àmbit dels noms d'infants de gènere masculí, la lletra Y pot ser una opció a considerar si estàs buscant un nom que marqui la diferència. Aquesta inicial no és tan comuna com altres lletres com la A o la M, però ofereix una selecció interessant de noms originals i amb personalitat.

La lletra Y representa actualment l'1,1% dels noms de nens, una xifra que ha experimentat un lleuger augment respecte a l'0,8% d'una dècada enrere. Tot i que aquest creixement és modest, mostra que cada cop hi ha més pares i mares que opten per noms que comencen per aquesta lletra.

Noms destacats

Entre els noms de nen que comencen per Y més populars es troben:

  • Yanis: Un nom d'origen grec que es troba en posició 133 del rànquing i que ha guanyat popularitat en els últims anys.
  • Youssef: Malgrat que la seva posició al rànquing ha disminuït una mica, aquest nom àrab que significa "Déu augmentarà" encara es troba entre els 200 més populars.
  • Yahya, Yeray i Yago: Tots tres mantenen una posició estable en el rànquing, oferint una fusió interessant de tradició i originalitat.
  • Yassin i Yael: Dos noms d'origen àrab i hebreu respectivament, que tot i no ser tan comuns, mantenen una presència notable.

És curiós observar com la majoria d'aquests noms tenen un origen predominantment àrab, tot i que també hi ha representació d'altres cultures com la grega i la vasca (Yeray). Això mostra la diversitat i riquesa cultural que pot aportar la lletra Y a la elecció del nom del teu fill.

Repassa la llista completa amb la següent taula interactiva. Aquí podràs buscar, remenar i afegir els noms que t'agradin a la teva llista. Esperem que sigui d’ajuda!

Busca noms

Número de lletres:
Resultats per pàgina:
Del 1 al 20 dels 67 noms.

LA MEVA LLISTA

Gèn.

Clica al cor dels noms que t'agraden i es guardaran aquí.

Del 0 al 0 dels 0 noms.

Inspira't amb aquestes llistes