Noms de nen que comencen per X

La cerca del nom perfecte per al teu futur fill pot ser tot un repte. Si estàs buscant noms de nen amb una inicial poc comuna, en aquest cas la lletra X, aquesta llista pot inspirar-te. Aquí trobaràs noms originals, populars, amb significat i amb personalitat.

La lletra X és una de les menys utilitzades com a inicial per a noms de nen. Només el 0,2% dels nens reben un nom que comença per aquesta lletra. A més, la tendència sembla anar a la baixa, ja que fa 5 anys aquest percentatge era del 0,3% i fa 10 anys del 0,5%.

Noms destacats

  • Xavi: Un nom català curt i sonor, popular en les últimes dècades, tot i que la seva tendència està en descens.
  • Xavier: Comparteix arrel amb Xavi, però amb una sonoritat més formal. També està en descens.
  • Xevi: Una variant de Xavi, però menys comuna. La seva popularitat es manté estable.
  • Xabi: Un nom d'origen basc, és la variant basca de Xavier o Xavi. No està dins els 1000 noms més populars, però és una bona opció si busques un nom original.
  • Xabier, Xavie, Xiang, Xoel i Xuan: Són noms força originals, no estan dins dels 1000 més populars, però poden ser una bona elecció si busques un nom poc comú.

En aquesta llista, trobem noms d'origen divers. Els noms Xavi, Xavier i Xevi són d'origen català, mentre que Xabi és basc. També trobem noms d'altres llocs com Xiang, d'origen xinès, i Xoel d'origen gallec. Això ens mostra la diversitat de noms que podem trobar que comencen per la lletra X.

Repassa la llista completa amb la següent taula interactiva. Aquí podràs buscar, remenar i afegir els noms que t'agradin a la teva llista. Esperem que sigui d’ajuda!

Busca noms

Número de lletres:
Resultats per pàgina:
Gèn.
XAVIM28
XAVIERM17
XABIM~1
XABIERM~1
XAVIEM~1
XECM~1
XEMAM~1
XÈNIUSM~1
XENXOM~1
XESCM~1
XEVIM~1
XIANGM~1
XIMM~1
XIMOM~1
XOÁNM~1
XOELM~1
XOSÉM~1
XUANM~1
Del 1 al 18 dels 18 noms.

LA MEVA LLISTA

Gèn.

Clica al cor dels noms que t'agraden i es guardaran aquí.

Del 0 al 0 dels 0 noms.

Inspira't amb aquestes llistes