Noms de nena que comencen per P

Si estàs buscant un nom de nena que comenci per la lletra P, tenim una llista plena de noms tan originals com populars. Amb una barreja de noms amb significat potent i d'altres plens de personalitat, segur que trobaràs el nom que busques per a la teva petita.

Pel que fa a la popularitat de la inicial P, aquesta representa el 3% del total de noms de nena. Tot i que aquesta xifra pot semblar baixa en comparació amb altres inicials com la A (18%) o la M (12%), cal destacar que els noms que comencen per P han mantingut una certa estabilitat durant els últims 10 anys, amb lleugers canvis en el percentatge de nenes que reben aquests noms.

Noms destacats

  • Paula: És un dels noms més populars que comencen per P, tot i que la seva popularitat ha disminuït lleugerament durant els últims anys.
  • Pia/Pía: Aquest nom d'origen llatí que significa "pia" ha mantingut la seva popularitat estable.
  • Paola: Malgrat la seva bellesa, aquest nom d'origen italià ha experimentat una lleugera caiguda de popularitat en els últims anys.
  • Pilar: És un nom tradicional català que ha mantingut la seva popularitat estable.
  • Paloma: Aquest nom d'origen espanyol que significa "colom" és un altre exemple de bellesa i estabilitat.
  • Patrícia/Patricia: Un altre nom català que ha mantingut la seva popularitat estable.
  • Paulina: Aquesta variant de Paula ha mantingut la seva popularitat estable.
  • Pamela: Originari d'Anglaterra, aquest nom manté una certa popularitat entre les nenes nascudes a Catalunya.
  • Paris: Aquest nom, que fa referència a la capital de França, és una opció moderna i original.

Un aspecte destacat d'aquesta llista és la diversitat d'origens dels noms que comencen per la lletra P. Tenim noms d'origen llatí com Pia/Pía i noms d'origen català com Pilar. També destacarem noms d'origen italià com Paola, noms d'origen espanyol com Paloma i noms d'origen anglès com Pamela. És interessant veure com tots aquests noms amb diferents orígens comparteixen la inicial i tenen la seva pròpia personalitat i significat.

Repassa la llista completa amb la següent taula interactiva. Aquí podràs buscar, remenar i afegir els noms que t'agradin a la teva llista. Esperem que sigui d’ajuda!

Busca noms

Número de lletres:
Resultats per pàgina:
Del 1 al 20 dels 54 noms.

LA MEVA LLISTA

Gèn.

Clica al cor dels noms que t'agraden i es guardaran aquí.

Del 0 al 0 dels 0 noms.

Inspira't amb aquestes llistes