Noms de nena que comencen per K

Comencem la nostra recerca a la lletra K, explorant noms de nena que tenen aquesta inicial. Aquests noms són originals i autèntics, donant una personalitat única i distintiva a qualsevol nena que els porti. Amb tan sols un 1% dels nadons rebent noms que comencen per K, aquests noms es destaquen per la seva originalitat.

No obstant això, aquesta lletra no és tan popular com altres inicials com ara la A (18%) o la M (12%). A més, la popularitat dels noms que comencen per K ha estat relativament estable durant l'última dècada, amb un lleu augment des del 0,3% fa 10 anys al 0,4% actual.

Noms destacats

A continuació, presentem un seguit de noms destacats que comencen per K:

  • Khadija: Un nom d'origen àrab que significa "nascuda prematurament". Es troba al lloc 292 del rànquing de popularitat.
  • Kiara: Aquest nom, d'origen italià, significa "fosc" o "obscur". Malgrat no ser extremadament comú, manté una posició estable en el rànquing.
  • Kira: Un nom amb múltiples orígens. A Irlanda, significa "fosc", mentre que a Rússia és una forma de "senyora".
  • Keyla: Aquest nom té un origen cel·ta i significa "guerrer".
  • Kènia/Kenia: Un nom geogràfic adoptat que fa referència al país africà de Kènia.
  • Karla: És la variant femenina de "Carl" o "Charles", i significa "lliure".
  • Kayla: Un nom d'origen hebreu que significa "corona" o "laurel".
  • Kala: En la mitologia hindú, Kala és un altre nom de la deessa Kali, que significa "negra" o "fosca".

Hi ha una gran varietat de noms que comencen per K en aquesta llista. Destaquen els de procedència àrab com Khadija i Kaoutar, que representa un riu del paradís en la tradició islàmica. També hi ha noms amb origen en la cultura africana com Kènia/Kenia i Kiswa, un nom que prové de l'swahili i que significa "envoltura". D'altra banda, trobem noms d'origen europeu com Kiara i Kira, que es reflecteixen en les seves significacions respectives. En resum, els noms que comencen per K són tan diversos com interessants en la seva procedència i significat.

Repassa la llista completa amb la següent taula interactiva. Aquí podràs buscar, remenar i afegir els noms que t'agradin a la teva llista. Esperem que sigui d’ajuda!

Busca noms

Número de lletres:
Resultats per pàgina:
Del 1 al 20 dels 69 noms.

LA MEVA LLISTA

Gèn.

Clica al cor dels noms que t'agraden i es guardaran aquí.

Del 0 al 0 dels 0 noms.

Inspira't amb aquestes llistes