Noms de nen que comencen per K

Si estàs buscant un nom de nen que comenci amb la lletra K, aquesta llista pot ser la teva inspiració. Trobaràs noms originals, populars, amb significat i amb personalitat per donar-li al teu futur fill.

La lletra K no és una de les més escollides per iniciar el nom dels nadons a Catalunya, amb poc més de l'1% de nens batejats amb un nom d'aquesta llista. No obstant això, s'ha observat un augment en la seva popularitat en els últims anys, passant d'un 0,3% fa 10 anys a un 0,8% actualment.

Noms destacats

  • Kai: Aquest nom curiós s'ha situat al top 50 dels noms més populars, i la seva tendència és ascendent.
  • Kilian: Tot i que està perdent popularitat, Kilian continua sent un nom apreciat i es troba entre els 500 primers del rànquing.
  • Kylian: Sembla que aquesta variant de Kilian està guanyant terreny, amb una tendència clarament ascendent.
  • Kevin: Un nom de procedència anglesa que ha estat popular durant anys, però que actualment està en descens.
  • Karam i Karim: Aquests dos noms d'origen àrab són una bona opció si busques un nom amb significat; Karam significa 'generositat' i Karim 'generós'.
  • Kenai i Kenay: Es tracta de variacions del mateix nom d'origen nord-americà. No es tracta de noms molt comuns, però mantenen una tendència estable.

Alguns dels noms que destaquen en aquesta llista són els de procedència àrab, com Karam, Karim, Kinan, Khalil o Kamal. Tots ells són noms amb significat, sovint relacionats amb qualitats com la generositat o la bellesa. D'altra banda, també veiem noms com Kai, Kenai o Kay, de procedència diversa però que comparteixen una sonoritat i una brevetat atractives.

Repassa la llista completa amb la següent taula interactiva. Aquí podràs buscar, remenar i afegir els noms que t'agradin a la teva llista. Esperem que sigui d’ajuda!

Busca noms

Número de lletres:
Resultats per pàgina:
Gèn.
KAIM211
KILIANM26
KYLIANM22
KEVINM18
KARAMM13
KARIMM10
KENAIM8
KENAYM8
KENZOM7
KINANM6
KENANM5
KIRANM5
KABIRM4
KAYM4
KHALILM4
KIMM4
KAELM~1
KAILM~1
KALELM~1
KAMALM~1
Del 1 al 20 dels 39 noms.

LA MEVA LLISTA

Gèn.

Clica al cor dels noms que t'agraden i es guardaran aquí.

Del 0 al 0 dels 0 noms.

Inspira't amb aquestes llistes