Noms de nen que comencen per H

En aquest post ens endinsarem en una selecció de noms de noi que comencen per la lletra H. Una inicial que podria semblar poc comuna, però que amaga una gran varietat d'opcions originals i amb caràcter.

Amb un 1,2% del total de nadons, la lletra H es troba en el tram baix de popularitat, però és més comuna que altres inicials com la Q, U, W, X o Z. Malgrat que ha disminuït lleugerament en popularitat en els últims anys, passant d'un 1,6% a un 1,2%, continua essent una opció a tenir en compte.

Noms destacats

  1. Hugo: Un dels noms més populars que comencen per H, ocupant el lloc número 18 en el rànquing de 2022. Tot i això, sembla que està començant a perdre popularitat.
  2. Haron: Un nom d'origen àrab que ha guanyat popularitat en els últims anys.
  3. Hèctor/Héctor: De procedència grega, actualment ocupa el lloc 174 en el rànquing, tot i que sembla que està perdent popularitat.
  4. Haroun: D'origen àrab, està guanyant popularitat a pas ferm.
  5. Hamza: Manté una posició estable en la llista, sense grans fluctuacions en els últims anys.

L'estudi del top 20 ens revela una gran presència de noms d'origen àrab com Haron, Haroun, Hamza, Hussain o Hassan. Aquests noms reflecteixen la influència de la cultura àrab a Catalunya, essent una elecció popular entre les famílies d'aquesta procedència.

Alhora, trobem noms de procedència germànica com Hugo o Henry, que reflecteixen la influència de la cultura anglosaxona. Aquesta barreja de cultures es reflecteix clarament en la diversitat de noms que comencen per la lletra H.

Repassa la llista completa amb la següent taula interactiva. Aquí podràs buscar, remenar i afegir els noms que t'agradin a la teva llista. Esperem que sigui d’ajuda!

Busca noms

Número de lletres:
Resultats per pàgina:
Del 1 al 20 dels 95 noms.

LA MEVA LLISTA

Gèn.

Clica al cor dels noms que t'agraden i es guardaran aquí.

Del 0 al 0 dels 0 noms.

Inspira't amb aquestes llistes