Noms de nen que comencen per F

Si estàs buscant noms de noi que comencin per la lletra F, aquesta és la teva llista. Aquí trobaràs noms originals, populars i amb molta personalitat. Tots ells tenen en comú la seva inicial, la F, que els aporta un toc distintiu i elegant.

En comparació amb altres lletres, la F no és de les més populars per a noms masculins, representant només l'1% del total. Tot i així, si busques un nom una mica menys comú, aquest pot ser un bon lloc per començar. A més, sembla que la tendència es manté estable, ja que el percentatge de noms que comencen per F no ha variat significativament en els últims 10 anys.

Noms destacats

  1. Ferran: Aquest nom català, que es troba en el top 200 dels noms més populars, ha disminuït una mica en popularitat recentment.
  2. Francisco: Un nom clàssic d'origen llatí que significa "franc". La seva popularitat es manté estable.
  3. Fèlix/Félix: Un altre nom llatí que significa "felicitat".
  4. Felipe: D'origen grec, significa "el que estima els cavalls".
  5. Francesc: La versió catalana de Francisco.
  6. Faris i Fares: Dos noms d'origen àrab que signifiquen "cavaller".
  7. Fabio: Un nom d'origen llatí que significa "faba, productor de faves".
  8. Federico: D'origen germànic, significa "príncep de la pau".

Els noms d'aquesta llista tenen orígens molt variats, des de catalans com Ferran o Francesc, fins a italians com Fabio o germànics com Federico. També trobem noms d'origen àrab, com Faris i Fares. A més, és interessant veure com molts d'aquests noms tenen significats relacionats amb la natura, com Ferran, que significa "poble dels ferrers", o Felipe, que significa "el que estima els cavalls".

Repassa la llista completa amb la següent taula interactiva. Aquí podràs buscar, remenar i afegir els noms que t'agradin a la teva llista. Esperem que sigui d’ajuda!

Busca noms

Número de lletres:
Resultats per pàgina:
Del 1 al 20 dels 105 noms.

LA MEVA LLISTA

Gèn.

Clica al cor dels noms que t'agraden i es guardaran aquí.

Del 0 al 0 dels 0 noms.

Inspira't amb aquestes llistes