Noms originals per a nens i nenes

Si vols un nom amb caràcter diferent, aquesta llista amb noms originals pot ser el que estàs buscant. L'originalitat d'un nom pot aportar un toc d'unicitat i personalitat.

La tendència d'escollir noms singulars i originals està en augment. Mentre que fa anys els noms es concentraven en els més populars com Joan o Maria, avui en dia els pares busquen noms més diferents i la llista està més repertida.

Noms originals destacats

Entre els noms originals destaquen una gran varietat de cultures i orígens diferents. Índia, Ander, Gal·la i Triana són els quatre noms originals a l'alça.

Alguns noms, com Ares, Haron o Yanis, tenen connotacions mitològiques. També és interessant observar la presència de noms que connecten amb la natura com Índia, Maya o Gaia.

  1. Índia: Un nom que connecta amb la cultura i la geografia.
  2. Ander: Un nom que està guanyant popularitat.
  3. Gal·la: Relacionat amb Gala però escrit amb L geminada.
  4. Triana: Un nom que arriba des d'Andalusia, i que està en augment en popularitat.
  5. Aday: Un nom d'origen guanxe, que també està guanyant terreny ràpidament.
  6. Yanis: La forma grega del nom Joan.
  7. Ares: Un nom neture amb fortes connotacions mitològiques.
  8. Haron: Un nom amb una sonoritat suau i agradable, que està en augment de popularitat.
  9. Maya: Un nom conectat amb la natura i les cultures indígenes.

Aquesta és només una petita mostra dels noms originals que trobaràs a la llista completa. Si busques un nom únic i diferent per al teu fill o filla, no dubtis a donar-hi un cop d'ull a continuació.

Llista completa de noms originals per a nens i nenes

Busca noms originals

Número de lletres:
Resultats per pàgina:
Gèn.
ÍNDIAF98
ANDERM96
GAL·LAF94
TRIANAF88
ADAYM86
YANISM74
ARESM67
HARONM64
JANNATF63
AURAF58
MAYAF57
NEIZANM56
LUAF54
ARITZM53
GAIAF52
GUIMM51
BRUM50
EIDENM50
NAHIAF50
LUKAM49
Del 1 al 20 dels 4971 noms.

LA MEVA LLISTA

Gèn.

Clica al cor dels noms que t'agraden i es guardaran aquí.

Del 0 al 0 dels 0 noms.

Com hem triat els noms originals?

Entenem que la idea d'originalitat pot variar d'una persona a una altra. Per aquest motiu, hem establert uns criteris clars per seleccionar els noms d'aquesta llista.

Primerament, hem buscat noms poc comuns en la població en general. Això vol dir que menys de 1000 persones a Catalunya porten aquests noms. Per exemple, noms com Antoni, Montserrat o Carme no els considerem "originals" perquè molta gent els porta, encara que no siguin populars entre els nadons actualment.

En segon lloc, hem exclòs els noms que més de 100 nadons reben cada any. D'aquesta manera, evitem recomanar noms com Kai, que encara que no siguin comuns en la població general, estan de moda entre els nous pares i mares.

Així doncs, amb aquests criteris, hem creat una llista de noms únics i diferents que no són ni massa comuns ni estan en alça. Esperem que aquesta selecció t'ajudi a trobar el nom perfecte per al teu petit o petita.

Inspira't amb aquestes llistes