Noms de nen que comencen per D

Aquesta llista està dedicada als noms de nen que tenen una característica en comú: la seva inicial és la lletra D. Potser estàs buscant un nom original, popular o amb un significat particular, sigui com sigui, aquí trobaràs inspiració per triar el nom perfecte pel teu fill.

La lletra D ocupa el 4t lloc en les inicials més populars per a noms de nen, tot i que ha disminuït lleugerament la seva popularitat en els últims anys.

Noms destacats

  • Daniel: Aquest nom bíblic que significa "Déu és el meu jutge" continua sent molt popular, tot i que està perdent posicions en el rànquing.
  • David: Un altre nom bíblic que significa "estimat" o "preferit". També està disminuint la seva popularitat, però segueix sent un clàssic.
  • Dylan: De procedència gal·lesa, significa "gran mar". La seva popularitat es manté estable.
  • Diego: D'origen espanyol, aquest nom que significa "ensenyat" està perdent posicions en el rànquing, però encara és una opció a considerar.
  • Dídac: Nom català que significa "ensenyat, instruït". Cada cop es posa menys, però potser precisament per això és una opció original.
  • Dante: D'origen italià, significa "resistent, durador". La seva popularitat es manté estable, és un nom fort amb personalitat.
  • Derek: És un nom d'origen germànic que significa "gent, poble". Tot i que està perdent popularitat, continua sent una opció interessant per la seva sonoritat.

Tots aquests noms comparteixen la mateixa inicial, però provenen de diferents cultures i tenen significats ben diversos. Des dels noms bíblics com Daniel i David, fins a noms de procedència italiana com Dante o germànica com Derek. Si estàs buscant un nom amb personalitat i caràcter, aquesta llista segur que t'inspirarà.

Repassa la llista completa amb la següent taula interactiva. Aquí podràs buscar, remenar i afegir els noms que t'agradin a la teva llista. Esperem que sigui d’ajuda!

Busca noms

Número de lletres:
Resultats per pàgina:
Del 1 al 20 dels 124 noms.

LA MEVA LLISTA

Gèn.

Clica al cor dels noms que t'agraden i es guardaran aquí.

Del 0 al 0 dels 0 noms.

Inspira't amb aquestes llistes