Noms de nen de 3 lletres o menys

Aquesta compilació està dedicada a noms de noi breus, específicament aquells que tenen 3 lletres o menys. Aquests noms són concisos, però estan carregats de personalitat i significat.

El percentatge de nadons que reben un nom d'aquesta llista és del 8.2%, un increment notori en comparació amb el 6.4% d'una dècada enrere. Aquesta tendència reflecteix la creixent preferència per noms curts.

Noms destacats

Els noms masculins de 3 lletres o menys més posats als nadons catalans són els següents:

  • Leo: Aquest curt nom és el segon més popular de tots. De procedència llatina, Leo significa “lleó”.
  • Nil: Un altre nom molt popular, Nil és la tercera elecció més comuna entre els pares. El seu origen és català i significa “del Nil”.
  • Pol: Tot i que la seva popularitat ha disminuït una mica en els últims anys, aquest nom català que significa “petit” o “jove” segueix sent una opció destacada.
  • Kai: Aquest nom està guanyant terreny ràpidament. Kai té diversos orígens, entre ells el hawaià, on significa “mar”, i el japonès, on significa “canvi” o “oportunitat”.

Alguns dels noms de aquesta llista comparteixen una temàtica aquàtica. Nil és una referència al riu Nil, mentre que Kai significa “mar” en hawaià. Rai és un nom català que significa “llampec”, i Rio, que està guanyant popularitat, és la paraula espanyola per “riu”.

D'altra banda, Leo i Teo són noms d'origen llatí que finalitzen amb la mateixa síl·laba, cosa que els dóna una sonoritat similar.

Finalment, tenim Ian i Jon, dos noms d'origen anglès que estan guanyant terreny en la nostra cultura. Jon és una versió abreujada de Jonathan, mentre que Ian és una forma escocesa de John.

Repassa la llista completa amb la següent taula interactiva. Aquí podràs buscar, remenar i afegir els noms que t'agradin a la teva llista. Esperem que sigui d’ajuda!

Busca noms de nen de 3 lletres

Número de lletres:
Resultats per pàgina:
Gèn.
LEOM433
NILM425
POLM391
JANM386
PAUM339
MAXM236
KAIM211
ROCM204
IANM150
TEOM94
JONM66
BRUM50
ALI/ALÍM47
RAIM41
RIOM39
PEPM37
JADM34
OTM28
NELM24
ROIM22
Del 1 al 20 dels 100 noms.

LA MEVA LLISTA

Gèn.

Clica al cor dels noms que t'agraden i es guardaran aquí.

Del 0 al 0 dels 0 noms.

Inspira't amb aquestes llistes

Tots els Noms

Noms Catalans

Noms de Nen

Noms de Nena

Troba el nom que busques amb aquestes llistes de noms catalans: de nen, de nena, originals, curts, ets